Over M&M

Victor Wetjens richtte Merk & Mediation enkele jaren geleden op. Na zijn studie rechten aan de Vrije Universiteit specialiseerde hij zich in het Intellectuele Eigendomsrecht. 14 jaar werkte hij als Merkengemachtigde en IP adviseur, waarvan de laatste jaren als Partner bij ShieldMark en Zacco. Bij deze grote merk/octrooibureaus was hij verantwoordelijk voor een grote internationale praktijk.
In de loop der jaren werd het Victor Wetjens steeds duidelijker dat de juridische invalshoek bij het behartigen van zakelijke belangen niet altijd zaligmakend is. Het risico dat ondernemers verharden in hun standpunten is groot. Hij vond het de kunst om in IP conflicten te zoeken naar praktische oplossingen die voor beide partijen aanvaardbaar waren. Zo ontstond zijn interesse in de kracht van mediation en begon hij Merk & Mediation.

De afgelopen jaren legde Victor Wetjens zich helemaal toe op dit vakgebied. Hij rondde de Mediation opleiding van het Centrum voor Conflicthantering af en werd MfN Register Mediator. Hierna deed hij de specialisatie Family Mediation en deed hij ruime praktijk ervaring op met echtscheidingsmediations bij de Rechtbank Amsterdam. In zijn vrije tijd is hij buurtbemiddelaar bij Beter Buren.

Victor Wetjens
Mediator
IP adviseur